Scroll Top
Sledujte naše sociálne siete:

Muffiny frittaty – podmorský svet podľa foodblogerky Terezky z Kreatívnej rodiny

Budeme potrebovať:

  • 6 vajec
  • 100 ml smotana na šlahanie K – Classic
  • 50 g tvrdý nastrúhaný syr K – Classic
  • Olej K – Classic
  • Obľúbená zelenina K – Bio – 5 ks jarná cibuľka, 2 ks paprika , paradajky…(môžu byť aj olivy, špenát, šampiony…)
  • 50 g šunka (môžete vynechať) K-Classic alebo Z lásky k tradícii
  • Soľ, čerstvé bylinky na dochutenie

Postup:

Zeleninu a šunku na drobno nakrájame, dame na panvicu s troškou oleja a pár minút osmažíme na panvici do zmäknutia. Rozdelíme do 12 kosíčkov poukladaných v muffinovom plechu. Smotanu a vajíčka rozšlaháme, pridáme zeleninu, dochutíme soľou a vlejeme do muffinových košíčkov. Posypeme ich nastrúhaným syrom a dáme piecť na 200 stupňov, približne 15-20 minút.

VŠETKY ZÁŽITKY PRE DETI A RODIČOV
ZADARMO A ONLINE PRINÁŠA KAUFLAND