Ingrediencie:
- na tmavé cesto:
- 4 balenia K-Classic (Marína) keksov
- 10 dkg práškového cukru
- 2PL kakaa K-Classic
- 2 PL masla K-Classic
- 3 PL rumu
- 4 PL kompótovej šťavy
- na plnku:
- 10 dkg práškového cukru
- 10 dkg masla K-Classic
- 15 dkg strúhaného kokosu K-Classic
Príprava tmavého cesta:
Keksy pomelieme; pridáme ostatné ingrediencie a vypracujeme cesto, ktoré dáme do fólie odpočívať.
Príprava plnky:
Vyšľaháme maslo s cukrom; pridáme kokos; vymiešame cesto, ktoré odložíme na chvíľu odpočívať.
Potom obidve cestá aj tmavé aj bledé medzi dvomi fóliami rozvaľkáme.
Bledú plnku opatrne prenesieme na kakaové cesto a následne roládu opatrne stočíme. Posypeme kokosovou múčkou a dáme stuhnúť do chladničky.