Sledujte naše sociálne siete:

Kurací rezeň obaľovaný v kukuričných lupienkoch s cviklovým šalátom

Suroviny:

  • kuracie rezne
  • hladká múka
  • soľ
  • 3 vajíčka „Z lásky k tradícii“
  • kukuričné lupienky
  • olej

Suroviny na cviklový šalát:

  • 1kg uvarenej cvikly
  • 5 vajíčok uvarených na tvrdo „Z lásky k tradícii“
  • 2 jabĺčka
  • kyslá smotana (alebo majonéza)
  • kyslé uhorky
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • kryštálový cukor

Postup:

Kuracie mäso nakrájame na kúsky, rozklepeme a posolíme. Rezne obalíme v múke, vajíčku a v kukuričných lupienkoch (trojobal). Na záver ich vyprážame v oleji, alebo ich dáme na plech do rúry.

Cviklu, vajíčka a jablká pretlačíme cez sitko. Pridáme pokrájané uhorky. Ochutíme soľou, cukrom a mletým čiernym korením. Nakoniec primiešame kyslú smotanu, alebo majonézu. A teraz Vám už len prajeme dobrú chuť!

VŠETKY ZÁŽITKY PRE DETI A RODIČOV
ZADARMO A ONLINE PRINÁŠA KAUFLAND